Välkommen till min blogg!

fredrikDet är inte lätt att balansera saker och ting i livet. De flesta av oss håller på under en hel livstid med att hitta den rätta balansen för att förena olika intressen med varandra, att ha tiden för både jobbet och för nöjena och samtidigt känna att du utvecklas i den takt och mot det mål som du har. Jag tror mig ha hittat den allra bästa av balanser, där jag känner mig väldigt nöjd med livet och kan tänka mig leva såhär många år till. Men det är klart att det kan inträffa saker som gör att min balans förloras, och där gäller det att snabbt vara på banan för att hitta den igen.

Jag som skriver heter Fredrik ”Fishbowl” Andreassen och är sedan ett antal år tillbaka webbdesigner till yrket och naturmänniska på fritiden. Två intressen som inte alls är förenliga, men jag gör mitt yttersta för att båda delar ska vara så inflytelserika som möjligt. Det låter kanske märkligt att en naturmänniska har ett sådant yrke, men det är något som jag är bra på, som jag dessutom vill vidareutveckla. Här har ni chansen att få ta del av hur jag styr mitt liv och kanske plockar ni upp ett och annat som också ni kan anamma på ert liv.

Leave a Reply